Siemens indbygningsovn HB274ABS0S

Fast ydelse. Alt inkluderet.

Siemens indbygningsovn HB274ABS0S

A

G
a

Productdatablad

Fremragende indbygningsovn med en effektive lynopvarmning, så du opnår den ønskede temperatur hurtigt. Ovnen har activeClean® , cookControl10 med ti automatiske programmer som garanterer et godt resultat. 3D hotAir Plus som giver jævn fordeling af varmen i op til tre forskellige niveauer giver dig perfekte resultater.

Ovnrens:Pyrolyse
Ovn kapacitet:71 L
Type:God til familier

269 kr. / Måned

Detaljer om abonnement

  • Hver 1 måned på denne dag
  • Contract Period: 12 x Måned

Beskrivelse

Nem rengøring af ovnrummet med activeClean® pyrolytisk selvrens

Med activeClean®-funktionen renser ovnen sig selv. Fjern blot løse rester, så klarer ovnen resten. Tænd ovnen og vælg programmet activeClean® pyrolytisk selvrens. Efter to timer er alle aflejringer fra bagning, stegning og grillning forvandlet til aske ved en meget høj temperatur. Tør efter med en fugtig klud, og ovnen er som ny igen.

CookControl10 – automatiske programmer der sikrer fremragende resultater

For at sikre de bedste resultater har vi bygget kogebogen ind i ovnen. CookControl10 giver op til 10 automatiske programmer til perfekt tilberedning af dine retter. Vælg det ønskede program og indtast madens vægt – alt andet er automatisk.

Med 3D varmluft Plus kan du lave mad på tre niveauer samtidigt

Bag boller, kager eller pizza, på et, to eller tre niveauer samtidig. Den innovative varmedistribution i ovnen gør, at det altid bliver et perfekt resultat.

Lynopvarmning

Den valgfrie lynopvarmningsfunktion opvarmer ovnen specielt hurtigt – uden at bruge mere energi. Ventetiden, indtil ovnen er klar, reduceres til et minimum. På kun 5 minutter er ovnen varmet op til 175 °C.

Yderligere information

Vægt 37,2 kg
Størrelse 59,5 × 59,4 × 54,8 cm
EAN nr.

Automatiske programmer

Energiklasse

Grillfunktion

Selvrenstype

,

Pizzafunktion

Ovnrum netto

Indvendig belysning

Mærke

Profil

God til familier

Aftaletype

Privatleasing