Gram køle-fryseskab KF411864 N/1

Fast ydelse. Alt inkluderet.

Gram køle-fryseskab KF411864 N/1

A

G
e

Productdatablad

Hvidt køle-/fryseskab fra Gram i energiklasse E og med NoFrost, så du slipper helt for afrimning af fryseren. Med sin dybde på kun 60 cm, passer den godt ind i køkkenet.

Lydniveau:41 dB(A)
temperaturstyring:elektronisk styring
Type:Pladsvenlig

189 kr. / Måned

Detaljer om abonnement

  • Hver 1 måned på denne dag
  • Contract Period: 12 x Måned

Beskrivelse

SafetyGlass

Alle glashylder er i SafetyGlass. Det betyder, at de ikke kun er meget holdbare, men også brudsikre. Skulle du være så uheldig at tabe en hylde på gulvet, f.eks. i forbindelse med rengøring og den alligevel går i stykker, splintres den ikke i skarpe stykker.

LED belysning

LED belysning giver dig et godt og hurtigt overblik over fødevarerne.

DualCooling

Teknikken bag DualCooling sikrer en god luftcirkulation i køl. Det betyder, at dine fødevarer kan holde sig friske i længere tid. Du undgår desuden at fødevarer i frys afgiver lugt til fødevarer i køl og omvendt.

NoFrost

Med NoFrost slipper du for besværlig afrimning af fryseren. Og ved indfrysning af fødevarer undgår du, at de fryser sammen i en stor klump takket være den kolde luft, som blæses rundt i skabet.

Airsystem

Med AirSystem blæses den kolde luft rundt i skabet. Det sikrer en ensartet temperatur på alle hylder, så du slipper for at tænke på, hvor i skabet, du placerer fødevarerne.

SuperFreeze

SuperFreeze sikrer hurtig indfrysning af dine frostvarer, som dermed kan holde sige længere. Super Freeze funktionen er især vigtig ved indfrysning af større mængder fødevarer.

Yderligere information

Størrelse 60 × 59,5 × 186 cm
Afrimningssystem

Lydniveau

EAN nr.

Bredde

Dørhængsling

Energiklasse

Mærke

Profil

Pladsvenlig

Højde

Aftaletype

Privatleasing