Vi sidder klar på telefon 70275555

Højrehænglset, vendbar

Bosch køle-fryseskab KGV36VWEAS

Et Bosch køle-fryseskab med mange fordele. BigBox fryseskuffen er ekstra stor. EasyAccess-hylden er en udtrækkelig glashylde, der giver let adgang til alle hjørner af køleskabet. LowFrost reducerer isdannelse og giver mindre afrimning, hvilket sparer tid og energi. FreshSense-sensorer reagerer på temperaturændringer og holder maden frisk længere.

Read more...

Gram køleskab KS 481864 FNX/1

Dette lækre køleskab fra Gram, har fresh zone, som sørger for at holder maden friskt længere, hvilket giver mindre madspild. LED belysningen i begge sider, sørger for at nemt overblik over indholdet i køleskabet.

Read more...

Gram køleskab KS441862/1

Med sin ventileret køling og ensartet temperatur, gør dette Gram køleskab det slut med at tænke over, hvilke hylder du stiller madvarerne på. LED belysningen giver samtidigt et dejligt overblik.

Read more...

Witt vinskab WCU6082-2BG

Dette vinskab vinskab med 2 zoner til indstilling mellem 5-20°, giver dig mulighed for opbevaring af flere forskellige slags vin og  har plads til 39 flasker fordelt på 4 træhylder. Det skjulte sorte greb i toppen af døren, giver rene linjer i køkkenet. Til underbygning eller kan indbygges med gennemføring...

Read more...